Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’den bir istifa daha: Ortada dava kalmadı!


ŞIRNEX – Şirnex’e bağlı Dêrgul beldesinde AKP’li Başkan Mehmet Demir, “Ortada dava falan kalmamıştır” diyerek partisinden istifa etti. 

 

Agirî’nin Dutax (Tutak) ilçesinin ardından Şirnex’te de AKP’den bir isim istifa etti. Merkeze bağlı Dêrgul (Kumçatı) beldesinde, kuruluşundan bu yana AKP’de Belde Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Demir, sanal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Demir, 23 yıl boyunca çalıştığı partisinden “vefasızlık ve nankörlük gördüğünü” söyledi. 

 

İL BAŞKANINI SUÇLADI

 

Demir, hem partinin genel merkezini hem de AKP Şirnex İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile ailesini suçladı. Erkan’ın ailesinin çıkarlarına göre hareket ettiğini kaydeden Demir, teşkilattaki diğer üyelerin de istifa ettiğini belirtti. Demir, AKP’nin partiyi büyüten kurucu ve üyelerini “yediğini” belirterek, “Üzüldüğüm tek nokta, bana ve arkadaşlarıma dürüst bir siyaset yapmayı bile çok gördüler. Dava şuuru ile hareket ettiğini iddia eden bir parti, adaylarımı belirlerken kendisine yaklaşık olarak 23 yıl hizmet edeni değil de Erdoğan ve Ak Parti için dönüm noktası olan 14/28 Mayıs seçimlerinde bile kendisine oy vermeyenleri aday yapıyorsa ortada dava falan kalmamıştır” diye kaydetti.

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version