Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Agîri’de büro açılışı mitinge dönüştü: Kayyımı göndereceğiz


AGÎRİ- Agîri’de binlerce kişinin katıldığı ve mitinge dönüşen büro açılışında, “Kayyımı geldiği yere geri göndereceğiz” mesajı verildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Agîri’de binlerce kişinin katılımıyla seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. DEM Parti Agîri Milletvekili Sırrı Sakık ve Agîri Belediye Eşbaşkan adaylarının da katıldığı büro açılışı ardından kitle davul zurnalar eşliğinde adaylar ile çarşı merkezinde tur attı.

‘KAYYIMI GELDİĞİ YERE GERİ GÖNDERECEĞİZ’

Burada konuşma yapan Agîri milletvekili Sırrı Sakık, “İktidarın bildiği bir şey yok tek bildikleri şey çalmaktır. Halkın iradesine hiçbir zaman saygı göstermediler. Bizim üzerimize düşen tek şey bu seçimde kayyımı geldiği yere geri göndereceğiz. Buraya geldiğimde ağrı halkı feryat ediyordu. Halk bana bu belediyede ve şehirde hırsızlar var diyordu. Baktık ki hırsızlar sadece belediyelerde tek değil aynı zamanda seçim dönemlerinde, Adliye Saraylarında da oyları çalıyorlardı. İktidar, Ağrı’da yaptığı yolsuzluklarla çok kötü bir hale koymuştu. Ranta açık bir şekilde bütün yolsuzluklar yapılıyordu. Bundan sonra halkımıza söz veriyoruz, bizlerle beraber daha refah ve temiz bir Ağrı göreceksiniz” dedi.

Öte yandan Avkevir’de de (Taşlıçay) büro açılışı Agiri il yönetimi ve eşbaşkan adayları tarafından coşkulu bir şekilde açıldı.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version