Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ağır hasta tutsak Karagüzel ve Tozun’un tedavisi sürüyor


İZMİR – Ağır hasta tutsak Muhlise Karagüzel ve Mutlak Tozun’un tedavisi İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor.

Ağır hasta tutsak Muhlise Karagüzel (61) ve Mutlak Tozun’nun (52) tedavisi İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor. Manisa Akhisar T Tipi Kapalı Cezaevi’nde 18 Aralık sabahı koğuşta bayılması sonucu Akhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tozun, 3 gün burada tedavi gördü, yapılan tetkikler sonucu vücudunda kitle tespit edildi.

Tozun, buradaki hastanenin yetersiz olmasından dolayı 18 Ocak’ta İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tozun’un tedavisi sürerken, avukatları sağlık sorunları nedeniyle tahliye başvurusu yaptı. Yapılan başvuru sonucu Tozun, 25 Ocak’ta şartlı tahliye edildi. Yapılan tetkikler sonucu Tozun’nun kanser olduğu ve vücuduna yayıldığı tespit edildi. 1 Şubat’ta endoskopi yapılan Tozun’un vücudundan parça alındı. Alınan parçanın tahlil sonuçlarının çıkması ardından tedavisine başlanacağı öğrenildi.

KARAGÜZEL’İN TEDAVİSİ DE SÜRÜYOR

Öte yandan aynı hastanede hasta tutsak Muhlise Karagüzel de yaşadığı nefes darlığı nedeniyle tedavi görüyor. 26 Ocak’ta hastaneye kaldırılan Karagüzel, anjiyo oldu. Yapılan anjiyo ile tıkanan damarları açılmayan Karagüzel’in, açık kalp ameliyatı olması bekleniyor. Karagüzel, ameliyat olmak için sıra bekliyor.

Her iki hasta tutsağın da sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi. 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version