Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Trabzonspor Aliou Dieng’i 5 milyon dolara transfer etti


(Serbest Görüş) – Gelecek sezon planlamasını da içine kapsayacak şekilde transfer çalışmalarını yürüten Trabzonspor ilk transferini bitirmiş olabilir. Zira Mısır basını Aliou Dieng’in bordo mavililere transfer olduğunu yazdı.

Ön libero mevkiini takviye yapacak Trabzonspor’un 1,85 boyundaki orta saha oyuncusu Aliou Dieng’i kadrosuna kattığı iddia edildi.

‘Trabzonspor Aliou Dieng’i Bitirdi’

Mısır basınında yer alan habere göre, Malili yıldız Aliou Dieng’in 5 milyon dolar karşılığında Türk kulübü Trabzonspor’a transfer oldu.

Al-Ahly tarafından yapılan açıklamada ise; “Al-Ahly kulübü, Türk kulübü Trabzonspor ile ilk takım futbolcusu Aliou Diang’ın mevcut kış transfer döneminde Türk takımının saflarına transferi konusunda nihai bir anlaşmaya vardı” ifadeleri kullanıldı.

Transfer sezonunun açılmasıyla beraber Türkiye’ye geleceği yazılan Aliou Dieng transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Aliou Dieng, takımıyla birlikte 127 maça çıktığı, 16 gol attığı ve 18 gol asist yaptığı için Al-Ahli’nin son yıllardaki en önemli oyuncularından biri olarak kabul ediliyor.

Kaynak:
61trabzonhaber.com

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version