Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Seçil Erzan,  tutuklu yargılanmaya devam edecek


(Serbest Görüş)-   Sonraki duruşma 8 Mart’ta görülecek. Mahkeme Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tutukluluk halinin devamına karar verdi. Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan bir sonraki duruşmaya gelmezlerse zorla getirilme kararı çıkarılacak. Sonraki duruşma 8 Mart’ta görülecek…

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan’ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan’ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan’ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart’a erteledi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük tutuklu bulundukları cezaevinden getirildi. Bazı tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Saat 11.00 sıralarında başlayan duruşma akşam saat 21.00 sıralarında sona erdi.

Aracılığı ile:
Halktv

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version