Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Murat Kurum’un İBB adaylığı sonrası İmamoğlu’ndan videolu paylaşım

İmamoğlu: İçiniz rahat olsun, yine kazanacağız; İstanbul’un muhafızı olacağız muhafızı!


AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının Murat Kurum olacağı sosyal medyada sızan bir videoyla ortaya çıkarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 5 yıllık dönemde hayata geçirilen icraatlarını paylaşan bir video yayınladı.

AKP’nin İBB Başkan adayı bugün Haliç Kongre Merkezi’ndeki toplantıda resmen açıklanacak. AKP’de İBB Başkan adayının eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olacağı dün sosyal medyaya sızan videoyla ortaya çıkarken AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurum’a adaylığını tebliğ ettiği ileri sürüldü.

Murat Kurum’un çalışma arkadaşlarına yaptığı konuşmanın görüntüsü de dün sosyal medyada yayınlandı. Kurum videoda ekip arkadaşlarına, “Ekibimizle, tüm arkadaşlarımızla birlikte çıkacağız. 16 milyon İstanbullu için çıkacağız. Burada İstanbul bu karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için çalışacağız” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN VİDEOLU PAYLAŞIM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’un adaylığının ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından video paylaştı.

İmamoğlu, “16 milyon hemşehrimle Yine yaparız bu işi” notuyla paylaştığı videoda 5 yıllık dönemde hayata geçirilen icraatlar yer aldı.

16 milyon hemşehrimle
Yine yaparız bu işi pic.twitter.com/eocAIb4dJw

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) January 7, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version