Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Muharrem İnce muhalefete sert sözlerle yüklendi, ‘ittifak’ kapısını kapattı

Muharrem İnce muhalefete sert sözlerle yüklendi, ‘ittifak’ kapısını kapattı


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçime ilişkin kararını açıkladı. “CHP ile ittifak yapmak için beklentiniz nedir?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Değişmek başka bir şeydir, başkalaşmak başka bir şeydir. Benim bulunduğum bir parti değil orası. Böyle bir ittifak kurmak… Yarın şartlar değişir başka bir yönetim gelir o zaman tekrar konuşuruz. CHP, İsveç’e evet deyince nasıl ittifak kuracağım, her gün DEM’lenirse nasıl kuracağım? Bizim bir duruşumuz olmalı.” dedi.

Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı hakkında konuşan İnce, aday adayları arasında Mehmet Sevigen’in de olduğunu ifade ederek “İstanbul’da 3 aday adayımız var; önümüzdeki hafta MYK’da karar verip bir kişiyi atayacağız.” diye konuştu. İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Dersim” sözüne tepki göstererek, “Bizim Dersim diye bir vilayetimiz yoktur. Dersim bir bölgenin adıdır.” dedi.

Muharrem İnce’nin konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Dersin diye bir şehrimiz yoktur, nokta!

Seçmen muhalefete güvenmiyor

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIAİHM önünde Can Atalay protestosuSONRAKİ YAZICHP’den Muharrem İnce’ye cevap: İlçe başkanlığı ve meclis üyeliği istedi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version