Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu’ndan ‘afiş’ eleştirisine yanıt: En iyi Akşener bilir


(Serbest Görüş) – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘engel’ suçlamasına “Bizim bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler” sözleriyle yanıt verdi.

İYİ Parti lideri Akşener, bugünkü grup toplantısında yerel seçim için hazırladıkları afişlerin Ankara, İstanbul ve İzmir’deki bilboardlara asılmasının engellendiğini öne sürdü: “Bizi engellemek isteyen Beştepe değil Saraçhane.”

Akşener’in açıklamasına İmamoğlu’ndan yanıt geldi. “Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler” diyen İmamoğlu, sorunun firmalardan kaynaklandığını söyledi.

‘ALIŞIĞIZ’ 

İmamoğlu şöyle devam etti:

“İstanbul’da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiliyor. Hayırlısı. Allah’tan alışığız. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz. Bize doğru gelirken havada güle dönüşür. Dikkat etsinler, bizim öyle bir endişemiz yok. İnsanlara karşı, demokrasiye karşı sorumluluk hissettik. Bu sorumluluğun dışında da hareket etmedik. Bunu en iyi sayın Akşener bilir.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version