Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu: İçiniz rahat olsun, yine kazanacağız; İstanbul’un muhafızı olacağız muhafızı!

İmamoğlu: İçiniz rahat olsun, yine kazanacağız; İstanbul’un muhafızı olacağız muhafızı!


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden adaylığı için lansman düzenlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu ülkeye sosyal devlet anlayışını ve sosyal belediyeciliği getiren partiyiz.” ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu ise her türlü engellemelere rağmen büyük işler başardıklarını kaydederek, “31 Mart 2024’te İstanbul’u yeniden kazanacağız.” diye konuştu.

Yerel seçim çalışmalarının devam ettiği CHP’de, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden adaylığı için lansman düzenlendi. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen lansmanda, “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” sloganı öne çıktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Öze, konuşmasında yargıdaki krize değindi. Özel, “Anayasa’nın 153’üncü maddesi Anayasa Mahkemesi’nin kararını bağlayıcı olduğunu söylerken birisinin talimatıyla beş kişi Anayasa’nın o sayfasını yırttı attı. Bu, başka birisinin Anayasa’nın 75’inci maddesini yok saymasını kabul etmek olur. Başka birisi gelir Anayasa’nın 101’inci maddesini atar. O, Cumhurbaşkanı’nın olmaması demektir. Yani birileri gelmiş devletin çivisini çıkarmaya çalışmaktadır.” diye konuştu.

İmamoğlu: Bu şehre ihanet eden, Türkiye’ye ihanet eder!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konuşmasında şunları söyledi:

Her türlü engele rağmen az zamanda çok ve büyük işler başardık. Bunca engele rağmen başardıklarımız bize güven ve cesaret veriyor. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için karşınızdayım.

İstanbul olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. 31 Mart 2024’te İstanbul’u yeniden kazanacağız. Hizmet ürettik, tecrübe kazandık. Artık küçüldükçe küçüldü o engelleme refleksleri. Toza dönüştü, görmüyoruz onları artık.

Başarıya nasıl ulaşacağımızı artık çok daha iyi biliyoruz. Önümüze çıkarılan zorlukları aşa aşa ustalaştık. İstanbul başardı. Artık İstanbul senin. O, ‘İstanbul benim’ diyen tek kişiden kurtuldu. İstanbul 16 milyonun, İstanbul herkesin.

Enflasyon, döviz kurları ve işsizlik aldı başını gitti. Gittikçe fakirleştik. Satın alma gücümüz düştü. İBB olarak bu süreçte gerçekten fakirleştik. İhaleler iptal edildi. Her yürüttüğümüz projenin maliyeti artarken, israfı bitirmemiz çok önemliydi. Bir avuç insana değil, milletin hizmetine akıtılan bir bütçe yönettik, israfı sona erdirdik.

İstanbul’a ihanet ettirmeyeceğiz. İstanbul’a ihanet ettim diyenleri ve o zihniyete sahip olanlar o makamlara oturamayacak. Şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz.

Dünyadaki bütün mafyaların isimlerini öğrettiler. Yahu bunlar bu memlekete ne zaman geldi? Son 150 gündür bu kadar mafya, bu kadar çeteye operasyon yapıldı, geçmiş dönem bakanlarına, yetkililerine, valilerine dava açılacak mı? Bu ne büyük bir sıkıntı, bu ne büyük bir güvenlik sorunu! ayıp değil mi?

İçiniz rahat olsun. İstanbul’un muhafızı olacağız, muhafızı! Bu aziz şehre ihanet edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Çünkü bu şehre ihanet eden, Türkiye’ye ihanet eder! Tam yol ileri! Her şey çok güzel olacak.

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version