Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hakim Albay Cemil Çelik, Nedim Şener’e ‘belgeleriyle’ cevap verdi: Kumpas yok, fuhuş var!

Hakim Albay Cemil Çelik, Nedim Şener’e ‘belgeleriyle’ cevap verdi: Kumpas yok, fuhuş var!


KHK ile TSK’dan ihraç edilen Askeri Yüksek İdare Mahkemesi üyesi Dr. Hakim Albay Cemil Çelik, Hürriyet’in tetikçi yazarlarından Nedim Şener’in ‘400 dolayında pilot ve personelin ‘disiplin kurulu kararı’ adı altında kumpasla Hava Kuvvetleri’nden atıldığı’ iddiasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dosyalara vakıf olan ve belgelerle konuşan KHK’lı hakim Cemil Çelik’in anlattıklarına göre ortada kumpas yok, düpedüz fuhuş var… Öncelikle ‘ahlaksızlık’ suçlamasıyla atılanların sayısı 400 ‘dolayında’ değil; 55 ve bunların çoğu astsubay… İkinci olarak bu 55 kişiden astsubay olanlar bakanların, genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanlarının onayıyla; subay olanlar ise üçlü kararnameyle yani Cumhurbaşkanı ve dönemin başbakanının imzasıyla atılıyor. Ayrıca AYM’nin bazıları için verdiği ‘hak ihlali’ kararının ardından, ‘hukuku uygulamak zorunda olduğu için’ göreve dönmelerinin önünü açan kişi ise Nedim Şener’in ‘kumpas’ kurmakla suçladığı Cemil Çelik!

Nedim Şener’in 24 Ocak’ta yayınlanan yazısında Cemil Çelik’in de adı geçiyordu. Nedim Şemer, hiç bir somut belge gösteremediği yazısında, “F.tö’nün 400 dolayında pilot ve personeli “disiplin kurulu kararı” adı altında kurduğu kumpasla Hava Kuvvetleri’nden atıp mesleki hayatlarını kararttığı kişilerden birinin de uzaya giden ilk astronotumuz Alper Gezeravcı olduğu ortaya çıktı. (…) O uzay görevine çıkarken, ona bu mağduriyeti yaşatan firari FETÖ’cüler kolları sıvadı ve yeni bir algı operasyonuna giriştiler. Başı da Gezeravcı’nın Hava Kuvvetleri’ne geri dönmek için başvurusunu reddeden Askeri Yüksek İdare Mahkemesi’nin FETÖ’cü üyesi firari Cemil Çelik, firari FETÖ’cü Adem Yavuz Arslan, mahrem imamlık da yapan firari Tarık Toros gibi isimler çekti.” ifadelerini kullanıyordu.

KHK’lı Hakim Albay Cemil Çelik, kişisel YouTube kanalında işte bu iddialara cevap verdi. Dosyalara hakim olan Çelik’in anlatımlarına göre ‘kumpas’ iddiası tamamen safsata. Şener’in bahsettiği şahıslar ‘ahlaksızlık’ yapıp, bunu TSK içerisinde yaydıkları için ihraç ediliyor.

Cemil Çelik’in anlattıklarından bazı bölümler şöyle:

NOT 1: 2012 yılında Genelkurmay Başkanlığı koltuğunda Necdet Özel oturuyordu…

NOT 2: 2012 yılında Hava Kuvvetleri Komutanı Mehmet Erten’di…

NOT 3: 2012 yılında Erdoğan başbakan, Abdullah Gül ise cumhurbaşkanıydı…

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version