Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Greta Gerwig, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio

2024 Oscar adaylıklarında hayal kırıklıkları: Greta Gerwig, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio


Küresel çapta 1 milyon dolar hasılatı geçerek yılın en yüksek gişesini yapan film olarak rekor kıran Barbie’nin kendisi de sinema tarihine damga vuran yönetmeni Greta Gerwig’in, filmi 8 adaylıkla Oscar’ın öne çıkan yapımlarından biri olmasına rağmen kendisinin yönetmen kategorisinde adaylık elde edememesi bu yılın aday listesinin hayal kırıklıklarından biri oldu.

Gerwig’in adı, sinema tarihinin en büyük gişe başarısına imza atan kadın yönetmeni olarak tarihe geçse de Oscar tarihine “yönetmenliği” ile geçemeyecek.

RYAN GOSLİNG’İN OSCAR HAYAL KIRIKLIĞI

Filmin başrol oyuncularından Hollywood yıldızı Ryan Gosling ise hem Gerwig’in hem de filmde Barbie’yi canlandıran Margot Robbie’nin aday olamamasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

Gosling konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Yeteneği, cesareti ve dehası olmadan filmdeki hiç kimsenin tanınması mümkün olmazdı. Kendi kategorilerinde aday gösterilmedikleri için hayal kırıklığına uğradığımı söylemek yetersiz kalır. Her şeye rağmen, bir iki ruhsuz, az giyimli, çok şükür kasıksız oyuncak bebekle, bizi güldürdüler, kalbimizi kırdılar, kültürü ilerlettiler ve tarih yazdılar. Onların çalışmaları diğer çok hak eden adaylarla birlikte tanınmalıdır. Bununla birlikte, bu çığır açıcı filmin yapımına yetenekleriyle katkıda bulunan America Ferrera ve diğer inanılmaz sanatçılar adına çok mutluyum.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version