Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan açıkladı; SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı yüzde 5 daha artırıldı!

Erdoğan açıkladı; SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı yüzde 5 daha artırıldı!


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehitlere rağmen sınır ötesi operasyonların süreceğini açıkladı. Erdoğan, “Sınır ötesi operasyonların nasıl daraltılacağı bizim gündemimizde yok nasıl genişleteceğidir. Irak ve Suriye’de eli kanlı caniler var oldukça bizim de içimiz rahat etmeyecektir. Kuzey Irak dağlarının her karışını güvenli hale getirene kadar operasyonlarımız sürecektir. Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine bakmadan bu doğrultuda yeni adımları atacağız.” dedi.

Tayyip Erdoğan, SSK ve Bağkur emekli maaşları zam oranlarıyla ilgili de konuştu: “SSK ve Bağkur emeklisi aylıklarına ilave yüzde 5 daha artış yapıldı. Böylece SSK ve Bağkur emeklilerinin altı aylık artış oranı (yüzde 37,55’ten) yüzde 42,6’ya yükseliyor. En düşük emekli aylığı ise 7 bin 500 TL’den 10 bin TL’ye çıkarıyoruz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına geçti. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIBandırmaspor, Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı evinde kupadan elediSONRAKİ YAZIRoma, Jose Mourinho’nun görevine son verdi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version