Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

BluTV, 5 ödüllü filmi kütüphanesine ekledi


(Serbest Görüş) – BluTv dünyada büyük ilgi gören ve ödül alan 5 ödüllü filmi daha izleme listesine eklediğini duyurdu.

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE

Çinli bir göçmen kadın, diğer evrenleri keşfederek ve yaşayabileceği hayatlarla bağlantı kurarak dünyayı kurtarmak için çılgın bir maceraya sürüklenir.

David, karısı ile boşanma aşamasında olan bir adamdır. Ayrılık kararı almış olsalar da David altı kişilik ailesini umutsuzca bir arada tutmaya çalışır. Bu sırada David ve karısı, artık başka insanlarla görüşebileceklerine dair bir anlaşmaya varır. Teoride bu düşünceyi kabul eden David, karısının yeni ilişkisine karşı bir mücadeleye girişir.

MOGUL MOWGLI

Pakistan kökenli ünlü bir İngiliz rapçi, uluslararası bir turnenin arifesinde hastalığa yakalanır. Kariyer basamaklarını tırmanan rapçinin yakalandığı hastalık, büyük çıkışını tehlikeye atar.

PARASITE

Park ailesiyle tanışın, soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip olmayan Kim Ailesi. Kim ailesi, çeşitli görevlerle Park ailesinin yanında işe başlar. Kimler “vazgeçilmez” lüks hizmetler sunarken, Parklar ise habersizce evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaybetmektedir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır. Asalak bir misafir Kim ailesinin konforunu tehdit eder hale geldiğinde, vahşi ve zorlayıcı bir üstünlük mücadelesi patlak verir.

PIG

Oregon’un vahşi bölgesinde yaşayan Rob, domuzunun yardımıyla nadir bulunan trüf mantarlarını toplayıp, bir iş insanına satarak geçimini sağlayan bir adamdır. Rob’un hayatı, en yakın dostu olan domuzunun kaçırılmasıyla bambaşka bir hal alır. Rob, can dostunu bulmak için Portland’da bıraktığı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version