Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu

Murat Kurum duyurdu: Sosyal konut projesinin detayları 13 Eylül’de açıklanacak


AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Murat Kurum olduğu ortaya çıktı. Kurum’un adaylığı yarın resmen açıklanacak.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta içi yaptığı açıklamada partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını söyledi. Ancak toplantıya saatler kala sosyal medyaya düşen bir video ile AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının AKP İstanbul milletvekili Murat Kurum olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan videoda Murat Kurum, “Bu yola ekibimizle, arkadaşlarımızla çıkacağız. 16 milyon İstanbullu için çıkacağız. İstanbul’un bu karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle, tüm arkadaşlarımızla sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız” ifadelerini kullandı.

Murat kurum İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığını ekibiyle paylaşarak yola çıktığını bir kez daha beyan etti! #istanbulbüyükşehirbelediyesi #MuratKurum #istanbul #AKParti pic.twitter.com/9qDfz5511K

— OZAN ÖZTÜRK (@ozanozturk_tr) January 6, 2024

Erdoğan, 12’si büyükşehir olmak üzere 28 belediye başkan adayını İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantıda açıklayacak.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version