Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ağır hasta, cezaevinde 22 kilo verdi; kolon kanseri riski var ama tahliye edilmiyor

Tutuklu hasta Emre Turan’ın eşi: Bir adım sonrası kanser, ne olur sesimizi duyun!


Muğla Cezaevi’nde tutuklu bulunan ülseratif kolit hastası Emre Turan’ın (33) hastalığı 4. devreye geldi. Emre Turan’ın sürekli kanlı ishal olduğu belirtiliyor. Kendisi de 5 yıl cezaevinde kalan eşi Buket Turan, “Her geçen gün bizin için daha büyük risk anlamına geliyor. Hasta mahpuslar için bir düzenleme istiyoruz. 22 kilo verdi hastalık sürecinde. Kolon kanserine yakalanma ihtimali çok yüksek.” ifadelerini kullandı.

Sesimi duyurma yardımcı olur musunuz pic.twitter.com/aCf4UKs91k

— Buket Turan (@BuketTu47472809) January 3, 2024

Emre Turan, cezaevindeki yüzlerce hasta tutukludan sadece biri. Eşi Buket Turan haftalardır eşinin durumunu anlatıp, sosyal medyadan yardım çağrısı yapıyor ancak yetkililer kapı duvar. Emre Turan, Hizmet Hareketi soruşturmaları kapsamında tutuklanmıştı. O da diğer

Buket Turan, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Eşim Emre Turan ülseratif kolit hastası. 4. evre. Bağırsakları tamame intihaplı olduğu için kanlı ishal oluyor. Eşimin rahatsızlığının bir adım sonrası kolon kanseri. Her geçen gün bizim için daha büyük sıkıntılara neden oluyor. Eşimin ağrıları daha da artıyor. Hastalığı süresince 22 kilo verdi. Doktorlar, kolon kanserine yakalanma riskimizin çok yüksek olduğunu söylüyor. Lütfen sesimizi duyun, hasta mahpuslarla ilgili bir düzenleme yapın.” ifadelerini kullanıyor.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version