Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tutuklu hasta Emre Turan’ın eşi: Bir adım sonrası kanser, ne olur sesimizi duyun!

Tutuklu hasta Emre Turan’ın eşi: Bir adım sonrası kanser, ne olur sesimizi duyun!


Muğla Cezaevi’nde tutuklu bulunan ülseratif kolit hastası Emre Turan’ın (33) hastalığı 3. devreye geldi. Emre Turan’ın sürekli kanlı ishal olduğu belirtiliyor. Kendisi de 5 yıl cezaevinde kalan eşi Buket Turan, “Bu rahatsızlığın bir adım sonrası kanser. Eşim günde 25, 30 defa tuvalete gitmek zorundta. Bağırsaklarından kan geliyor. Lütfen, sesimizi duyun.” ifadelerini kullandı.

#AİHMdurDediYaSiz pic.twitter.com/gqN7ySVCaB

— Buket Turan (@BuketTu47472809) December 28, 2023

Buket Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Eşim Emre Turan ülseratif kolit hastası. Sürekli kanli ishal oluyor. Bugün açık görüş vardı. 45 dakikayı çok zor geçirdik. Eşimde şu anda ödem var ve baskı yapıyor. Ciddi bir tuvalet ihtiyacı oluyor. 45 dakikalık görüşte kendini çok zor tuttu. Ödem aynı zamanda hastalığının alevlenmesinin ve atak döneminin gelmesinin habercisi. Atak dönemi ne demek? Günlük 25-30 defa tuvalet ihtiyacı oluyor. Günü tuvalette geçiyor. Bugün bana, ‘Haftaya görüşe gelme, iyi değilim’ dedi. Lütfen sesimizi duyurun. Eşimin kolon kanseri riski var. Her geçen gün bizim için daha büyük sıkıntılara sebebiyet veriyor.”

10 yaşındaki oğlu her görüşte babasına endişeli gözlerle bakıyor

Buket Turan içinde bulunduğu durumla ilgili de paylaşımlar yaptı. Şunları yazdı: “Büyük oğlum 5 yıl annesiz kaldı şimdi babasız. ‘Anne sana ihtiyacım varken sen yoktun, şimdi babama ihtiyacim var babam yok.’ diyor. Aynı acıları ikinci kez yasatmayın lütfen. Eşimin rahatsızlığı önemli çocuklarımı babasiz kalmasın. 10 yaşında ki oğlum, ‘Babam cezaevinde çok zayıfladı, hastalığından kaynaklı mı diye soruyor. Oğlum her görüşte babasına endişeli gözlerle bakıyor. Tek istediğim sadece eşim ve hasta olan mahpuslar için çok geç olmadan çözüm bulunması.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version