Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tekel bayisinde öldürülen gencin ailesi 3 milyon lira karşılığında şikayetini geri çekti

Esenyurt’taki tekel bayisi saldırısına karışan bir kişi daha yakalandı

İstanbul Esenyurt’ta iki kişinin öldüğü tekel bayisi saldırısında hayatını kaybeden Batuhan Bayındır’ın ailesi 3 milyon lira para karşılığı şikayetini geri çekti.

28 Temmuz’da yaşanan olayda Güzelyurt Mahallesi’ndeki tekel bayisine gelen 4 kişi tekel bayiinde bulunan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır önce tartışmış ardından da kurşun yağdırmıştı.

Kmauoyunda günlerce konuşulan silahlı saldırıda ölen Batuhan Bayındır’ın ailesinin şikayetini geri çektiği öğrenildi. Davanın avukatı Kerim Bahadır Şeker, “3 milyon TL, ölen Bayındır’ın aile yakınlarına verilmiş” dedi.

TV100’den Rojda Altıntaş’a konuşan avukat Kerim Bahadır Şeker, “3 milyon liranın üzerine iki ev, bir kamyonet ve bir araba da olduğu belirtiliyor” ifadelerini kullandı.

Avukat Şeker, kan parasının Erzen ailesine de teklif edildiği söyledi.

NE OLMUŞTU?

Esenyurt’taki Güzelyurt Mahallesi’nde 28 Temmuz’da tekel bayisine giden bir kalabalık gruptan biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen’e (21) kurşun yağdırmıştı.

Saldırganlar olayın ardından kaçarken, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti. Saldırganlardan Murat Özer, Tarık Özer, oğlu Azat Özer, yeğeni Samet tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

VÜCUDUNDAN 9 KURŞUN ÇIKTI

Bu arada saldırıda katledilen Yunus Emre Erzen’in vücuduna 9 kurşun isabet ettiği Batuhan Bayındır’ın ise 2 kurşun isabet ettiği tespit edilmişti. Olayda yaralı kurtulan Yusuf Erzen’e ise bir kurşun isabet ettiği belirlenmişti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version