Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun ölümüne neden olduğu motokuryenin ailesine başsağlığı diledi

Somali Cumhurbaşkanı: Oğlum kaçmadı, bir işi var ve ülke dışına çıktı


Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, oğlunun ezerek ölümüne neden olduğu motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’in ailesini telefonla arayarak taziye dileklerinde bulundu.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın paylaştığı videoya göre bugün Somali Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur, Yunus Emre Göçer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret ailenin avukatı İyaz Çimen’in ofisinde gerçekleşti. Ziyaret sırasında Somali Cumhurbaşkanı Mohamud da telefonla arayarak aileye taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Mohamud, “Acınızı paylaşıyorum, başsağlığı diliyorum. Bütün kalbimiz sizlerle, bunu bilmenizi istiyorum. Türkiye adaletine ve adalet sistemine güvenimiz tamdır. Saygımız da sonsuzdur. Ayrıca eşim de size başsağlığı diliyor. Onun için dua ediyoruz.” dedi.

Somali Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur, bugün motokurye Yunus Emre Göçer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmut telefon açarak, eşi Öznur Göçer’e taziyelerini iletti. pic.twitter.com/VUtWMsjdAh

— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) December 18, 2023

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIErdoğan, Macaristan Başbakanı Orban’a Togg; Orban ise Erdoğan’a at hediye ettiSONRAKİ YAZINordic Monitor’den yine çok konuşulacak bir dosya; işkence talimatı Berat Albayrak’tan!


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version