Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş’in eşi: Bu alçak cinayetin failleri adli işlem gören kişilerle sınırlı değildir

Sinan Ateş’in eşi: Bu alçak cinayetin failleri adli işlem gören kişilerle sınırlı değildir


Ankara’da uğradığı suikastle öldürülen eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, ‘adalet’ istediklerini söyedi. Eşinin öldürüldüğü yerde açıklamalarda bulunan Ayşe Ateş, “Kamuoyuna yansıdığı üzere, bu alçak cinayetin failleri adli işlem gören kişilerle sınırlı değildir. Peki tespit edilen diğer faillerle ilgili olarak bugüne kadar neden hiçbir işlem yapılmamıştır? Olayın üzerinedn bir yıl geçmiş olmasına rağmen soruşturma tamamlanıp, neden dava açılmamıştır? Lütfen, dışarıda elini kolunu sallayarak gezen tüm failleri bir an önce yakalayın ve adaleti tesis edin. Unutmayın ki, eksik ve geç gelen adalet adalet değildir.” ifadelerini kullandı.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş:
Bu alçak cinayetin failleri adli işlem gören kişilerle sınırlı değildir https://t.co/tXnltv5a0W pic.twitter.com/g9IpUSVVEo

— Tr724 (@Tr724) December 29, 2023

Ayşe Ateş’in açıklamaları şöyle:

SİNAN ATEŞ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

2019-2020 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak görev yapan ve bir yıl sonra Devlet Bahçeli tarafından görevden alınan Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın en işlek semtlerinden olan Çukurambar’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirmişti. Cinayetle ilgili açılan ve başsavcı vekili Durdu Özer’in koordinesinde yürüyen soruşturmada tetikçinin arasında bulunduğu 21 şüpheli tutuklanmış, cinayetle ilgili olarak MHP’li isimlere uzanan iddialar gündeme gelmişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version