Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mehmet Ali Erbil’den Acun Ilıcalı’ya: Elinde mikrofonla kapımda bekliyordu


(Serbest Görüş) – Son zamanlarda açtığı TikTok yayınlarıyla konuşulan sunucu Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir YouTube kanalında televizyon yapımcısı ve işinsanı Acun Ilıcalı’ya yönelik sözleriyle gündem oldu.

‘Bak Burası Çok Önemli’ isimli YouTube kanalına katılan Erbil, “Acun benden yarım saatlik röportaj çalabilmek için kapımda 1 saat beklerdi” sözlerini sarf etti.

‘BENDEN RÖPORTAJ ALABİLMEK İÇİN KAPIMDA BEKLİYORDU’

Erbil ayrıca, Ilıcalı’nın ünlü olmadan önce kendisinden röportaj almak için kapısında beklediğini şu sözlerle aktardı: “Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere’de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri… Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya’da akladım da geldim.”

‘CEM DAVRAN BİR MEHMET ALİ ERBİL EDEMEZ’

Erbil, yeniden yayınlanacak Çarkıfelek yarışma programına sunucu olması düşünülen Cem Davran’a yönelik de “Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez” dedi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version