Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hizmet Gönülleleri’nden Amsterdam Dam Meydanı’nda ‘Kerst Dayanışma’ etkinliği

Hizmet Gönülleleri’nden Amsterdam Dam Meydanı’nda ‘Kerst Dayanışma’ etkinliği


BASRİ DOĞAN | AMSTERDAM

Hollanda’da faaliyet gösteren Burgerhart Amsterdam Vakfı ile Time To Help ve Kunst van Het Samenleven platformu, ‘Kerst Dayanışma’ gününü etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında 100 adet Kerst kartının yanı sıra 100 adet tulumba tatlısı ve 100 adet Hollanda’nın meşhur Oliebollen tatlısı dağıtıldı.

Amsterdam Belediyesi onayı ile Amsterdam Kraliyet Sarayı önünde Burgerhart Amsterdam Vakfı, Time To Help Hollanda ve Birlikte Yaşama Sanatına Katkı Platform (Kunst van het Samenleven) öncülüğünde ‘Kerst Dayanışma’ günü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Amsterdamlılar, ‘Kerst Dayanışma’ etkinliğinden son derece memnun olduklarını belirtti.

Amsterdam Belediyesi çalışanlarından Nellie van der Laan, “Bu güzel ve örnek bir çalışmayı Başkent Amsterdam Dam Meydanımızda görmekten son derece mutlu oldum. Kerst’in sembollerinden Oliebollen’i bize tanıtmanız göstermeniz mükemmel! Zor zamanlarda örnek bir davranış sergiliyorsunuz.” dedi.

Emekli Öğretmen Marolijn Dekker ise “Bu gibi çalışmaları gönülden destekliyorum. Bu tür organizeler ile bir araya gelmek için güzel bir vesile. Bu paketleri hazırlayan vakıf yetkilileri ve gönüllülerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu Kerst ayında bizi unutmadığınız için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Hizmet Gönülleleri’nden Amsterdam Dam Meydanı’nda ‘Kerst Dayanışma’ etkinliği https://t.co/yKCllm3Lf9 pic.twitter.com/q2w6Wp7g39

— Tr724 (@Tr724) December 21, 2023

100 KERST KART 100 TATLI

Amsterdamlı ressam ve sanatçı Chris van Jansen da gönüllülere teşekkür etti. Jansen, “Bu anlamlı davranış beni şahsen çok mutlu etti. Gönülden ve içten bir davranış olarak verilen bu iyi niyet sunumunu hazırlayan tüm gönüllülere kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

AMSTERDAM İLK YARDIM EKİPLERİ DESTEK VERDİ

Kerst kartları ve tatlıları alanlar arasında Hollandalı, Yemenli, Somalili, Faslı, Suriyeli, Tunuslu, Fransa, İtalya, İspanya, Türkiyeli ve Almanya’dan insanların bulunması da dikkat çekti. Amsterdam ilk yardım ambulans teşkilatı ve zabıtaları bu anlamlı jestin son derece önemli olduğunu söyledi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version