Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen’den gelen teklifi açıkladı: İki kelime söyle, tüm mallarını geri al!

Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen’den gelen teklifi açıkladı: İki kelime söyle, tüm mallarını geri al!


Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen aracılığıyla kendisine iletilen teklifi ilk kez açıkladı.

Bold Medya’nın YouTube kanalında gazeteci Mehmet Doğan’ın sorularını cevaplayan eski Milletvekili Hakan Şükür, “Rıdvan Dilmen beni bundan bir kaç sene önce arıyor. Ağababasının yanından. ‘Lan oğlum manyak mısın sen. İki kelime söyle alsana her şeyini. Şunlara terör örgütü desene!’ diyor. Ya abi diyorum, ben hakim miyim savcı mıyım? Kimin terör örgütü olup olmadığını ben mi bileceğim? Kişiler üzerinden söylenenin kabul ettirildiği bir sistem kurmuşlar. Size bunu söyleterek, birilerini suçlu ilan etmeye çalışıyorlar. ‘Rıdvan abi’ dedim, sana şeytan diyorlar. Yani senin akıllı olman lazım. Benim babamın ne günahı var ya! Adamı dedim, hapse attılar! Rıdvan Dilmen bana, ‘Oğlum sen iki kelime söyle, işine bak. Al paranı’ diyor. Bakın benim kendi alın terimle kazandıklarımı birilerine iki kelime söylersem geri verecekler. Aynı Alpaslan Kuytul gibi (dedim) yani ben bunları söyleyecek kadar şerefsiz miyim? (Bu tür teklifler yapılan kişi) Sadece ben değilim yani!” dedi.

📌Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen’den gelen ahlaksız teklifi ifşa etti:

”Ağababasının yanından aradı; ‘şunlar terör örgütüdür’ de, kendini kurtar, malını geri al’ teklifi yaptı. Ben bunları diyecek kadar şerefsiz miyim?”

Canlı yayın devam ediyor⤵️
Link 1: https://t.co/NE1Sd9jskRpic.twitter.com/X8crIvFofo

— BOLD (@BOLDmedya) December 19, 2023

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version