Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Farklı mağlubiyetin faturası İsmail Kartal’a


(Serbest Görüş) – Fenerbahçe’de UEFA Konferans Ligi’nde Nordsjaelland yenilgisinin yankıları devam ediyor. Sarı lacivertlilerde alınan şok mağlubiyet sonrası fatura teknik direktör İsmail Kartal’a çıktı. Kanarya’da ortaya çıkan kötü skorun ardından tecrübeli hocayla yolların ayrılacağı belirtildi. Yönetim, İsmail Kartal’ın yerine düşündüğü teknik direktör adaylarını da belirledi.

Fenerbahçe’nin Nordsjaelland karşısında aldığı tarihi yenilginin yankıları sürüyor. Farklı mağlubiyetin ardından, İsmail Kartal’ın geleceği tartışma konusu oldu. Fenerbahçe için teknik adam isimleri de ortaya çıkmaya başladı. Fotomaç’ın haberine göre, Sivasspor, Beşiktaş ve Spartak Trnava maçlarından 9 puan alınmaması halinde Kartal’la yolların ayrılacağı iddia edildi. Fenerbahçe için hoca adayları da belli oldu. İşte o isimler:

İtalyan çalıştırıcı Antonio Conte ile Hans Flick isimleri sarı-lacivertliler için gündeme geldi. 54 yaşındaki Conte, son olarak İngiliz ekibi Tottenham’ı çalıştırmıştı. Conte daha önce de Atalanta, Juventus, Inter, Chelsea ve İtalya Milli Takımı gibi önemli ekiplerde görev aldı.

58 yaşındaki Hansi Flick ise son olarak Almanya Milli Takımı’nda görev yaptı. Alman teknik adam Salzburg, Hoffenheim ve Bayern Münih’i de çalıştırdı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version