Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’ın başdanışmanı Saral’dan İmamoğlu’na hakaret: ‘Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, müptezel’

Erdoğan’ın başdanışmanı Saral’dan İmamoğlu’na hakaret: ‘Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, müptezel’


AKP’li Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, müptezel.” sözleriyle hakaret etti.

İmamoğlu, Sözcü TV’de özel bir röportaja katılarak gazetecilerin sorularını cevapladı. Yayının bir bölümünde TOKİ Başkanı Ömer Bulut bağlanmak istedi ancak program moderatörü Senem Tolugay buna izin vermedi.

Tolugay programın formatının uygun olmadığını belirterek, “Bu yayında değil ama kapımız ona her zaman açık. İmamoğlu’nun soruları vardı, gelirse memnun oluruz” dedi. Sunucuya sinirlenen İmamoğlu, “Kusura bakmayın. İBB başkan adayıyla konuşacak kişi o değildir. İşine baksın. Doğru bir yayın politikası değil. Bence yanlış bir anons yaptınız. TOKİ sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama TOKİ başkanı bir gün isterse KİPTAŞ genel müdürüyle oturup konuşur ” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Saral da bu anları X hesabından paylaşarak İmamoğlu’na hakaret etti.

Saral paylaşımda, “Sen TOKİ başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı. Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, Trabzon’un yüz karası müptezel!” diyerek hakaret etti.

Sen,TOKİ Başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı…Kibir abidesi cüce,kıt beyinli,Trabzon’un yüz karası müptezel! pic.twitter.com/P5971xjP7n

— Oktay SARAL (@oktay_saral) December 28, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version