Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Doğu Demirkol, yuhalandığı yarışmayı anlattı: Aşağılık biri gibi hissetmiştim


(Serbest Görüş) – Rol aldığı filmler, başrol oynadığı diziler, bir sosyal fenomene dönüşen “Doğu” karakteri ile milyonların takip ettiği bir isme dönüşen Doğu Demirkol, kariyerinin başında, Acun Ilıcalı’nın yetenek Sizsiniz programında seyirci tarafından yuhalanması ve jüriden red almasının hayatı üzerindeki etkisini anlattı.

Komedyen, oyuncu Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit’in sunduğu ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. 2012 yılında ‘Yetenek Sizsiniz’e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç ‘hayır’ alarak yarışmaya veda etmişti.

O programda yaşananlara ilişkin konuşan Demirkol, “Yuhalandıktan sonra bir müddet kendimde hırslanacak gücü bulamadım. Kendimi aşağılık biri gibi hissetmiştim. Babam televizyonda görünce ‘Akşam eve gelme, annen iyi değil’ dedi. Hak ederek yuhalandım. Kendim olmaya o yarışmadan sonra karar verdim” ifadelerini kullandı.

Doğu Demirkol, Blu TV’de yayımlanan v başrolünde yer aldığı “Doğu” isimli dizide, Yetenek Sizsiniz’e katılıp yuhalandığı yarışmaya dair bir bölüme de yer verdi. O bölümde Demirkol, yarışmaya nasıl katıldığını, nele yaşadığını ve sonrasında neler yaşandığını aktardı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version