Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Cübbeli Ahmet’, AKP rejiminin ‘Filistin’ politikasını anlattı: Yahudi ile uğraşılmaz, haddimizi bilelim!

‘Cübbeli Ahmet’, AKP rejiminin ‘Filistin’ politikasını anlattı: Yahudi ile uğraşılmaz, haddimizi bilelim!


Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, AKP rejiminin ‘Filistin’ politikasını deşifre etti. Ünlü’nün, “Kesin hüküm bu!” diyerek aktardığı bilgiye göre hükümet, İsrail’e karşı çıkılması halinde Merkez Bankası’nın batırılmasından, ekonomik kriz çıkarılmasından korkuyor. Cübbeli Ahmet’in 12 Aralık’ta ‘Ufuk Sohbetleri’ adlı programda yaptığı konuşma şöyle:

Yahudi’yle uğraşılmaz. Yahudi bunun faturasını bize çok pahalıya ödettirir. Toplum olarak da haddimizi bilelim çok da Yahudilerle arayı açmaya gelmez. Bir Merkez Bankası’nı batırır zaten ekonomimiz bozuk. Ondan sonra ne yiyeceksin ne içeceksin, millet marketlere saldırır iç savaş çıkar diye düşünerek ki kesin hüküm budur yani bundan korkulduğu için, ümmette şuur olmadığı ve halkın çoğu buna katlanmayı göze alamayacağı için, ‘bize ne, Gazze için bizi batırdınız’, ‘Mescid-i Aksa için bizi helak ettiniz’ diyecek dünya kadar dinsiz donsuz var. İşte onun için bunlar göze alınamıyor. Herkes yaşamak istiyor. Herkes yaşamak isterse Gazze ölür!”

🔴 ‘Cübbeli Ahmet’, AKP rejiminin ‘Filistin’ politikasını anlattı:

🗨️ “Yahudi ile uğraşılmaz, haddimizi bilelim! Bir Merkez Bankası’nı batırır, zaten ekonomimiz bozuk. Kesin hüküm bu yani, bundan korkulduğu için…” https://t.co/oBUVP559Cc https://t.co/KPp1QA7B0f pic.twitter.com/Uol6O2RtkG

— Tr724 (@Tr724) December 24, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version