Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Çorum’da arkadaşını bıçakla öldüren imam ‘alkollü’ çıktı: ‘Pişman değilim’

Çorum’da arkadaşını bıçakla öldüren imam ‘alkollü’ çıktı: ‘Pişman değilim’


Çorum’da tartıştığı arkadaşını üç yerinden bıçaklayarak öldüren imam Muhammet Kiraz alkollü çıktı. Olaydan sora polise teslim olan Kiraz pişman olmadığını söyledi.

Olay iki gün önce Akkent 4. Cadde üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bir evde Adem Özbudak ile arkadaşı Muhammed Kiraz arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Kiraz, üzerinde bulundurduğu bıçak ile Özbudak’ı 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Adem Özbudak’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet zanlısı Muhammet Kiraz ise polis ekiplerine teslim oldu.

T24’ten Elvan Yılmaz’ın haberine göre, Çorum’un merkez köylerinin birinde imam yapan Muhammet Kiraz’ın  olay sonrası yapılan alkol muayenesi pozitif çıktı.

”PİŞMAN DEĞİLİM”

Çorum Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifade Kiraz, işlediği cinayetten dolayı pişman olmadığını ifade etti. Kiraz çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Çorum L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

 

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version