Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cemaatler tepki gösterdi: FOX Tv diziyi ekrandan çekiyor


(Serbest Görüş) – gecce.com.tr sitesindeki habere göre; Yayınlandığı ilk bölümde reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisine bir kötü haber daha geldi. Sabah saatlerinde yapılan açıklamalara rağmen, Kızıl Goncalar dizisi yayından kaldırılabilir. Yapımcı firma konuyla ilgili çok güzel bir açıklama yapsa da hem RTÜK hem set çalışanlarının isyanıyla dizi bitebilir!

Kızıl Goncalar yayından kaldırılabilir!

Kızıl Goncalar dizisi için başrol oyuncularına da tepki gelmeye başlayacak gibi duruyor. Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Özgü Namal gelen tepkilere ne kadar dayanabilecek merak ediliyor. Ancak Kızıl Goncalar televizyondan kaldırılma ihtimali oldukça yüksek olsa da bir başka sürpriz dijital platformlar olabilir.

Dijitale geçebilir!

Artan tehditler sonrası Kızıl Goncalar dizisi için dijital platform öneriliyor. Kanal ve yapım şirketi cebinde Kızıl Goncalar dizisini dijital platformda yayınlama fikri sabah saatlerinden itibaren sesli bir şekilde düşünülüyor.

FİNAL İDDİASI SÖZ KONUSU DEĞİL

FOX TV ekranlarında yayımlanan Kızıl Goncalar dizisinin final yapıp dijitale geçeceği iddialarını araştıran gazeteci Sadık Şimşek edindiği bilgileri paylaştı:

Kızıl Goncalar dizisi başarılı bir yapım olarak ses getirdi. Daha ilk bölümden diziyi destekleyenler olduğu gibi eleştirenler de var. Dizinin final yapacağı haberlerini araştırdım. Böyle bir durum söz konusu değil. Anlaşma olduğu gibi devam ediyor. Kızıl Goncalar dijitalde değil FOX TV’de yayın hayatını sürdürecek cevabına ulaştım

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version