Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Alp Yalman’ın özel haberi… Saadet Partili Hasan Bitmez, TBMM’de vefat etmiş


(Serbest Görüş) – ALP YALMAN

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bütçe görüşmeleri aralıksız devam ediyor. Görüşmelerde iktidar ve muhalefet partisi milletvekilleri kıyasıya mücadele ediyor. İktidar ve muhalefet vekilleri arasında bazen tansiyon o kadar yükseliyor ki, ağır sözler ve yumruğa varan davranışlar birbirini izliyor. Ancak TBMM kürsüsünden indikten sonra, iktidar ile muhalefet vekilleri kulislerle ve Meclis’in yemekhanesinde aynı masada yemek yiyor.

Geçen hafta yaşanan görüşmeler esnasında Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde konuşmasını tamamlayıp kürsüden inerken kalp krizi geçirmişti. Bitmez’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği ifade edilmişti. Ancak Bitmez ile ilgili bazı kulis bilgilerine ulaşıldı. Buna göre; Hasan Bitmez’e ilk müdahale TBMM’ndeki doktorlar ve sağlık personeller tarafından yapıldı. Bitmez’e sağlık ekibi önce kalp masajı yaptı. Ardından da başının zemine çarpmasından dolayı boyun bölgesine özel bir koruma yapıldı. Beyin kanaması ve sarsıntı olmaması için de kafa bölgesi korumaya alındı. TBMM’nin dışındaki özel sağlık bölgesinde Bitmez’e birkaç defa kalp masajı yapıldı. Ardından elektroşok cihazıyla kalbinin yeniden çalışması amaçlandı. Ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen kalbi bir türlü çalışmadı. Bundan dolayı ambulans ile hemen en yakın hastaneye kaldırıldı. Orada da yapılan çalışmalar netice vermedi. Olayın ertesinde Bitmez hayatını kaybetti.

Kaynakların verdiği bilgilere göre; Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, hastaneye götürülürken, kalbi tamamen durmuştu. Ancak hastane koşullarında tam teşekküllü bir müdahalede yeniden döndürülür mü düşüncesi hakim olduğu için götürüldü. Ancak orada da doktorların mücadelesi sonuç vermedi. Kaynaklar, düşmenin ardından başını sert zemine çarpmasından dolayı da kafasında bazı hasarların olduğunu kaydediyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version