Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Aleyna Tilki: Tacize uğradığım mekânlara çıkmamı istiyorlar


Serbest Görüş) – Ünlü pop şarkıcısı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından, eğlence dünyasına yönelik suçlamalarda bulundu, “Zamanında tacize uğradığım ve psikolojimin neredeyse çöktüğü mekânlara yeniden çıkmamı istiyorlar” dedi. Tilki, sahnenelere çıkışının engellendiğini de öne sürdü.

Tilki paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar.

‘ÇOK İYİ BİLDİĞİNİZ İSİMLER BUNLAR’

Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version