Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler hüngür hüngür ağladı

Candan kardeşler adliyeye sevk edildi


Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Resmi kurum ve kuruluşların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza satarak ilk önce güven sağlayan sonra da ucuz araç için para toplayan ancak ihale sorun çıktığını belirterek paraları geri iade etmeyen suç örgütünün parasını akladıkları iddiasıyla Bahar-Nihal Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam Cumhuriyet savcısına ifade vermelerinin ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

3’Ü DE TUTUKLANDI

“Suç örgütüne üye olma” ve “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçlarından İstanbul’da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile şüpheli Hacı İsrafil S., sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADILAR

Tutuklama kararı üzerine sinir krizi geçiren Bahar ve Nihal Candan kardeşler adliye koridorunda hüngür hüngür ağladı. Bahar Candan’ın mahkeme çıkışında avukatlarına dönerek, “Bir şeyler yapabilir misiniz?” dediği duyulurken Nihal Candan ise ‘Neden? Neden?’ diye bağırarak sinir krizi geçirdi. Adliye çıkışında konuşan Bahar Candan, “Asıl suçlular dışarıda, benim hesabımda para yok, sırf ünlü olduğumuz için tutuklandık” dedi.

Tutuklanan 3 kişinin de Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne gönderileceği öğrenildi.

HAKLARINDAKİ SUÇLAMALAR

Dolandırıcılık ve kara para aklamayla suçlanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, hayali “Veysel amir” oyunu ile piyasa değerinin altında araç satmayı vaat ettikleri, paraları topladıktan sonra ise “İhalede sorun çıktı, ertelendi.” gibi gerekçelerle ne araçları ne de ücreti teslim ettikleri iddia ediliyor. Polisin yaptığı incelemeye göreyse bu yöntemle 13 mağdur yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version