Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Polis, ‘Sabah-Akşam Duaları’ kitabını ‘örgütsel doküman’ diye medyaya servis etti

Polis, ‘Sabah-Akşam Duaları’ kitabını ‘örgütsel doküman’ diye medyaya servis etti


İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen hukuksuz cemaat soruşturmaları kapsamında 6 kişi gözaltına alınırken polis, Fethullah Gülen tarafından derlenen Sabah-Akşam Duaları kitabını ‘silahlı terör örgütüne ait örgütsel döküman’ diye teşhir etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cemaate üye olduğu gerekçesiyle hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’tan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişinin telefonunda bulunan ‘Signal’ programıyla bağlantı kurduğu 8 kişinin kimliği ve adresi ‘güncel yapılanma’ içerisinde faaliyet gösterdikleri iddiasıyla belirlendi.

Diğer yandan haklarında ByLock kullanıcısı oldukları ve tutuklu ya da KHK’lı ailelere para yardımı yaptıkları yönünde ihbar bulunan 2 kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah İstanbul merkezli 4 ilde belirlenen 14 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan 2 kişinin ise yurt dışında olduğu tespit edildi.

Polis, evlerde yapılan aramalarda bulunan Fethullah Gülen tarafından derlenen Mealli Sabah-Akşam Duaları isimli kitabı da örgütsel doküman olarak niteleyerek fotoğraflarını medyaya servis etti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version