Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Polat çiftinin lüks araçları sergilenmek üzere Emniyet’e çekiliyor

Polat çiftinin lüks araçları sergilenmek üzere Emniyet’e çekiliyor


Türkiye’nin haftalardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti önceki gece gerçekleşen bir operasyonla gözaltına alınmıştı. Dilan Polat’ın el konulan araçları ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Polat çiftine ait çok sayıda lüks aracın, Emniyet’e çekileceği öğrenildi. Araçlar çekicilerle taşınıyor. Operasyon kapsamında şüphelilerin ifadelerinin alınmaya başladığı, Dilan ve Engin Polat’ın ise en son ifade vereceği aktarıldı.

Bütün araçlar çekiliyor. pic.twitter.com/yQkyw4bZWz

— Feyza Altun (@feyzaltun) November 2, 2023

‘Suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, kara para aklamak ve vergi kanununa muhalefet’ suçlarıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan Dilan-Engin Polat çiftine yönelik yapılan operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Engin Polat’ın anneannesi Zehra Yılmaz da vardı. Ancak Yılmaz’ın sağlık sorunları nedeniyle, emniyette ifadesi alındıktan sonra savcılık kararıyla serbest kaldığı öğrenildi.

Haklarında yakalama kararı bulunan, ancak firari olan 13 şüpheliden biri daha yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin ise Polat çiftinin avukatı Haydar Enes Çetinkaya olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin eminyetteki işlemleri devam ederken, Polat çiftinin evinde ve iş yerlerindeki araçlar çekicilere yüklenerek sergilenmek üzere Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürülüyor.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version