Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

KESK’ten Amed’de yapılacak mitinge çağrı


ÊLIH – KESK 2 Aralık’ta Amed’de yapacakları miting kapsamında Sêrt ve Êlih’te basın açıklaması gerçekleştirerek, katılım çağrısında bulundu.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’nun (KESK) 2 Aralık’ta İstanbul ve Amed’de “Emekten yana, Demokratik Halk Bütçesi istiyoruz” şiarıyla düzenleyecekleri miting için Êlih ve Sêrt’e açıklama yaptı. Sêrt KESK Şubeler Platformu’nda düzenlenen basın açıklamasına KESK MYK üyesi Varol Öztorun, Eğitim Sen Genel Başkanı Prof. Dr. Nejla Kurul, BES MYK Üyesi Aziz Özkan, ESM MYK Üyesi Sefer Tuğrul, Haber Sen MYK Üyesi İzzettin Ekin ile platformun bileşenleri katıldı.

MİTİNGE KATILIM ÇAĞRISI

Burada konuşan KESK MYK Üyesi Varol Öztorun gerçekleştirecekleri mitinglere güçlü katılım çağırısında bulunarak, “KESK olarak iktidarın kendi eliyle yarattığı enkazın tüm faturasını emekçilere, halka yıkmak istediği bu bütçeyi kabul etmiyoruz. Gelin 2 Aralık Cumartesi günü İstanbul ve Diyarbakır’da hayata mitinglerde emeğimize, ekmeğimize, geleceğimize, bütçe hakkımıza birlikte sahip çıkalım. Yoksulluk, işsizlik ve yağma düzenin çarkları arasında öğütülmeye karşı ‘Emekten Yana, Demokratik Halk Bütçesi İstiyoruz’ mitinglerimizde omuz omuza verelim” dedi.

Êlih’te ise basın mensupları ile bir araya gelindi. Yapacakları miting hakkında bilgi veren KESK, katılım çağrısında bulundu.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version