Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İsrail bir kez daha hastaneyi bombaladı; 13 ölü, 26 yaralı

İsrail bir kez daha hastaneyi bombaladı; 13 ölü, 26 yaralı


İsrail ordusunun, Gazze’de binlerce hasta ve sivilin bulunduğu Şifa Hastanesi yerleşkesinin giriş kısmını vurduğu ileri sürüldü. Şifa Hastanesi’nden yaralı taşıyan ambulanslar da vuruldu. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler vahşetin boyutunu da gözler önüne seriyor. İlk belirlemelere göre, 13 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Gazze Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun, Gazze’de Şifa Hastanesi, Kudüs Hastanesi ve Endonezya Hastanesi’nin çevresini vurduğu belirtildi. Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze’deki ağır yaralıları taşıyan bir ambulans konvoyunu hedef aldığını, konvoyun vurulması sonucu çok sayıda Filistinlinin öldüğünü ve yaralandığını duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El Kudra yaptığı açıklamada, “Bu bir sağlık konvoyuydu” ifadelerini kullanarak, saldırı sırasında Mısır’a gönderilecek hastaların ambulanslarda olduğunu aktardı. El Kudra, “Ambulanslar 15-20 ağır yaralı hastayı taşıyordu.” dedi.

DİKKAT! AŞAĞIDA LİNKİ VERİLEN GÖRÜNTÜLER HASSA İÇERİK BARINDIRMAKTADIR…

SON DAKİKA💥

Gazze’de Şifa Hastanesi’nin ana kapısı füzelerle vuruldu. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildiriliyor(+18) pic.twitter.com/rfs5ZXTwiT

— Politic Türk (@politicturk) November 3, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version