Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Göçmen avukat Hüseyin Tanrıverdi: Unutmayın; Hollanda sözde değil, gerçek bir hukuk devleti

Göçmen avukat Hüseyin Tanrıverdi: Unutmayın; Hollanda sözde değil, gerçek bir hukuk devleti


BASRİ DOĞAN | AMSTERDAM, TR724

22 Kasım tarihinde yapılan genel seçimlerde ‘ırkçılık’ suçlamalarına maruz kalan Geert Wilders’in partisinin rekor oyla birinci parti olması sadece Hollanda’da değil, tüm dünyada büyük yankı buldu. Göçmen ve İslam karşıtlığı bilinen Geert Wilders’in koalisyon protokolüne başlayarak başbakan adayı olması, endişeleri de beraberinde getirdi. Zira Wilders, daha ilk açıklamasında, ‘Hollanda’yı yeniden Hollandalıların yapacaklarını’ söyleyerek ilk sinyali verdi.

Göçmen Avukat Hasan Hüseyin Tanrıverdi

Peki Hollanda’daki göçmenlerin durumu ne olacak? Wilders’in ‘radikal’ politikalarını hayata geçirme şansı var mı? Hukuk bu konuda ne diyor? Merak edilen bu konuları göçmen avukat Hasan Hüseyin Tanrıverdi ile konuştuk. Tanrıverdi, öncelikle Hollanda’nın bir hukuk devleti olduğunu hatırlattı. Hükümetin kurulabilmesi için en az 3 ya da 4 partinin bir araya gelmesi gerektiğini hatırlatan Hüseyin Tanrıverdi, ardından şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIBatan gemideki 3 mürettebatın daha cansız bedenine ulaşıldıSONRAKİ YAZIRüşvet operasyonunda 25 polis için tutuklama talebi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version