Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fauda’nın yapımcısı Gazze’deki çatışmalarda öldürüldü

Fauda’nın yapımcısı Gazze’deki çatışmalarda öldürüldü


Netflix’te yayınlanan Fauda adlı dizinin yapımcılarından Matan Meir’in Gazze’de yaşamını yitirdiği açıklandı. Meir’in İsrail ordusunda yedek subay olarak görev aldığı ifade edildi.

Daily Mail’in haberine göre, İsrail’in 551. Tugayı’nın 697. Taburu’nda yedek subay olarak görev yapan yapımcının ölüm haberi, dizinin sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Fauda’nın X hesabından yapılan açıklamada, ‘Fauda ailesi üyelerimizden Matan Meir’in Gazze’deki çatışmalarda hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Matan ekibimizin ayrılmaz bir üyesiydi. Oyuncularımız ve ekibimiz bu trajik kayıptan dolayı çok üzgün. Matan’ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Ruhu huzur içinde yatsın.’ denildi.

We are devastated to share that one of our Fauda family members, Matan Meir, was killed in action in Gaza. Matan was an integral crew member. The cast and crew are heartbroken by this tragic loss. We extend our condolences to Matan’s family and friends. May his soul rest in peace pic.twitter.com/kuaJ2gclGk

— Fauda Official (@FaudaOfficial) November 11, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version