Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fatih Terim’den ‘dolandırıcılık’ iddialarıyla ilgili ilk açıklama: İlgim yok

Fatih Terim’den ‘dolandırıcılık’ iddialarıyla ilgili ilk açıklama: İlgim yok


Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye’nin gündemindeki dolandırıcılık olayı ‘Fatih Terim Fonu’ ile ilgili ilk kez konuştu. Olayla bir ilgisi olmadığını ileri süren Terim, “Tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar!” dedi.

Bankacı Seçil Erzan’ın “Fatih Terim Fonu” adı altında ‘ponzi’ sistemi ile yaptığı dolandırıcılık olayına ilişkin Fatih Terim’den ilk açıklama geldi. Terim, hakkındaki iddialarla ilgili ‘hukuk savaşı’ başlatacağını söyledi. Milliyet’ten Ferit Zengin’in haberine göre Fatih Terim, “Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim! Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar.” dedi.

Ayhan Akman ve Semih Kaya hakkında ‘tefecilik’ soruşturması

Öte yandan BDDK raporuna göre aralarında ünlü futbolcu ve iş insanlarının da bulunduğu 29 kişiyi 43 milyon 920 bin dolar ve 15 milyon 625 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle altı kişi ile birlikte tutuklu yargılanan bankacı Seçil Erzan’dan tefe yönteminin yanı sıra tehdit ve baskıyla para aldıkları belirlenen bazı kişilere de soruşturma açıldı.

Aralarında eski futbolcu Semih Kaya, menejeri Fırat Özdemir ve teknik direktör Ayhan Akman’ın bulunduğu 11 kişiye “tefecilik”, Denizbank yönetim kurulu üyesi Hakan Ateş’in de aralarında bulunduğu beş kişiye de “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçundan soruşturma açıldığı ortaya çıktı.

Semih Kaya böyle tehdit etmiş: MİT Başkanı’nı tanıyorum

Secil Erzan, ifadesinde kendisinden fazladan para alan ve tefe sistemiyle para satan şahısları da şöyle anlattı:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version