Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fatih Terim Fonu dolandırıcılığı. Banka müdüresi Denizbank’ı suçladı: “Başından beri haberleri vardı”

Fatih Terim Fonu dolandırıcılığı. Banka müdüresi Denizbank’ı suçladı: “Başından beri haberleri vardı”


Ünlü futbolcuların dolandırıldığı davada Seçil Erzan Denizbank’ı suçladı.

Banka başından itibaren durumdan haberdardır.

Seçil Erzan Davası iddianamesinde yer alan ifadesine göre Erzan bankayı suçlayarak şunları söylüyor:

“Ben tüm mağdur olduğunu iddia eden şahıslar ile gerçek mağdurların sistemde hesaplarını kontrol ettiğim sırada log kayıtları sisteme düşmektedir.

Mağdurlara verdiğim tüm evrakları bankada sistemde düzenledim. Banka başından itibaren durumdan haberdardır. En azından haberdar olmalıydılar.

Kamera kayıtları ve yazıcıdan çıktı alınırken her şey banka hafızasında yer almaktadır. Yani banka bir şey bilmediğini söyleyerek kendisini kurtarmaya çalışmaktadır. Ben 12 yıl Florya’da şube müdürlüğü yaptım. Banka bunu bildiği halde göz yummuştur.”

Sen bizi koru biz de seni koruruz

Genel Müdür Hakan Ateş’in  ise9 Nisan Pazar günü akşam saatlerinde bankaya gelerek, “kızım biz zaten insanların parasını vereceğiz ama ortada bir enkaz var, kimden ne aldıysan söyle zaten bu bir zimmet değil, zimmet olsa sen yıllarca içeride çürürdün, bu sebeple de kendin banka dışında ne aldıysan onları söyle, sen bizi koru biz de seni koruruz, Seçil’e hemen bir avukat tutalım, avukatını ben tutacağım, Sağlık Sigortanı iptal etmeyelim, annenin hastalığı ile de ilgileceğim” dediği iddianamede yer alıyor.  

Seçil Erzan gözaltında alındığında evinde bulunan tablolar ile ilgili:

“Bu tablolar aslında banka tarafından oluşturulmuş tablolardır. Bu tabloda aslında banka tam olarak şunu yapmak istiyordu; alacak ile vereceği eşitleyip borcu minimuma indirmek istediler.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version