Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Durmuş Yılmaz’dan Akşener’e tepki: Kürsüde bir saat dedikodu yaptı


(Serbest Görüş) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugünkü TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, başta parti içi yolsuzluk ve geçen günlerde gündeme getirdiği “Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde fuhuşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor” açıklamasına beklentilerin aksine hiç değinmemesi dikkat çekti.

10 Kasım’da İYİ Parti’den istifa eden eski milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Akşener’in bugünkü konuşmasını eleştirdi. Yılmaz, sosyal medya hesabından, şu açıklamayı yaptı:
“Ülke gündemindeki yakıcı sorulara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı, bir saat dedikodu yaptı, hiç bir soruya yanıt vermeden kürsüden indi. Güven güven güven. Kaybedilmeye görsün, geri kazanılması çok zor. Ekmeksiz kalmaya razıyım, güven kaybetmeye değilim. Akıl/ahlak yol göster. Mutlumuyum? Asla! Yazık oldu emeklere.”

BAHÇELİ DE ÇAĞRI YAPMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dün yaptığı konuşmada, Akşener’e seslenerek, “Sözü söyleyip de ucunu açık bırakmak pişkinlik ve kurnazlıktır. Otellerinde fuhuş yaptıran polis müdürleri kim ya da kimlerdir? İP Başkanı bunu açıklamak mecburiyetindedir” demişti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version