Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bursa’da çocuğa saldıran kişi tutuklandı


BURSA – Sokakta oturan bir çocuğa yanıcı madde ile saldıran Veysel İlhan, şikayet üzerine gözaltına alınarak tutuklandı.

 

Bursa’da Veysel İlhan, 29 Ekim günü Osmangazi ilçesinde sokakta oturan bir çocuğa bisikleti ve yanıcı madde ile saldırdı. Fail olay yerinden kaçarken, mahallelilerin ihbarıyla sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi. Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatılırken, fail Veysel İlhan gözaltına alındı.

 

Aralarında “Yağma” ve “darp” olmak üzere çeşitli suçlardan 25 kaydı bulunan failin evinde yapılan aramalarda, olayın yaşandığı gün giydiği tişört, çocuğa saldırdığı yanıcı madde ve bisiklet bulundu.

 

TUTUKLAMA KARARI

 

Hakkında daha önce de aynı şekilde saldırılarda bulunduğuna dair 5 şikayet dilekçesi daha olduğu belirlenen Fail Veysel İlhan, adliyeye sevk edildi. İlhan, “Kendini savunamayacak durumda olan mağdura karşı kasten yaralama”, “Silahla kasten yaralama” suçlarından tutuklandı. 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version