Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beşiktaş üyesinden Burak Yılmaz’ın ihracı için dilekçe

Beşiktaş üyesinden Burak Yılmaz’ın ihracı için dilekçe


Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, eski teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın kulüp üyeliğinden ihracı için dilekçe vereceğini açıkladı.

6 Ekim’de Şenol Güneş Beşiktaş teknik direktörlüğünden istifa etmiş, yerine geçici olarak yardımcısı Burak Yılmaz getirilmişti. Art arda alınan kötü sonuçlardan dolayı Yılmaz eleştiriliyordu.

Burak Yılmaz, 10 Kasım’da Beşiktaş’tan istifa etmiş, hemen ardından Rıza Çalımbay takımın teknik direktörlüğüne getirilmişti.

Yılmaz, görevi bıraktıktan sonra ilk kez Milliyet’e konuşmuş ve bazı söylemlerde bulunmuştu. Bunlardan en çok konuşulanı Yılmaz’ın Aboubakar iddiasıydı. Yılmaz şöyle konuşmuştu: “Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.”

Beşiktaş da bu iddiayı aynı gün yalanlamıştı.

Burak Yılmaz gündemiyse hala devam ediyor. Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Yılmaz’ın Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması için dilekçe vereceğini duyurdu.

Twitter hesabından dün açıklama yapan Akın şunları dedi: “Burak Yılmaz’ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Yarın ilk işim disiplin kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version