Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Batan gemideki 3 mürettebatın daha cansız bedenine ulaşıldı

Batan gemideki 3 mürettebatın daha cansız bedenine ulaşıldı

Zonguldak’ı Ereğli ilçesinde batan ‘Kafkametler’ gemisindeki mürettebattan 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kalan 7 kişinin cansız bedenini arama çalışmaları sürüyor. Bir kişinin cansız bedenine daha önce ulaşılmıştı.

19 Kasım’da fırtına sebebiyle batan gemide kaybolan denizcilerin bulunması için çalışmalar sürdürülüyor. Şu ana kadar gemide bulunan 11 mürettebattan 5 personelin cansız bedenine ulaşıldı.

AFAD, sabah saatlerinde bir mürettebatın öğle saatlerinde ise diğer iki denizcinin cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

AFAD tarafından yapılan açıklamada “19 Kasım’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan yük gemisinde kaybolan 11 vatandaşımızı arama çalışmaları sonucunda bir vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır. Kayıp 7 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel Ekiplerimiz tarafından havada, karada ve denizde arama kurtarma ve alan tarama şeklinde gece gündüz devam ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version