Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Devlet Bahçeli’den ‘İsrail’ çıkışı: Aklını başına al, Amerikalı dayılarına güvenme!

Devlet Bahçeli’den ‘İsrail’ çıkışı: Aklını başına al, Amerikalı dayılarına güvenme!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Filistin’in kurtulması için ne yapılması gerektiğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, “İsrail’in aklını başına alması lazım. Amerikalı dayılarına da güvenmemesi lazım. Türkiye’nin etrafında kenetlenerek bu sıkıntıları aşabilmenin bir yolunu bulabilmesi lazım.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin genel merkezinde, Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 19. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Siyaset ve Liderlik Okulu’nu gezerek bilgi alan Bahçeli, okulda öğretim göreceklerle bir araya gelerek sohbet etti. Bahçeli, daha sonra burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İsrail’in saldırıları sonrasında Gazze’de 3 bin konutun yıkıldığını hatırlattı. “Şu an Gazze, insanlık dışı bir muamele ile karşı karşıya bırakılmıştır. Su yok, elektrik yok. Her türlü imkanlardan mahrum bırakılmıştır. Dünya bu olayları da seyretmektedir.” diyen Bahçeli, şunları söyledi:

GAZETECİLERE HARİTAYI GÖSTERDİ

Filistin’in 1947’den bu yana İsrail’e kaybettiği toprakların haritasını kameralara gösteren Bahçeli, şöyle konuştu:

İSRAİL AKLINI BAŞINA ALSIN!

Filistin’in kurtulması için ne yapılması gerektiğini değerlendiren MHP lideri Bahçeli, “İsrail’in aklını başına alması lazım. Amerikalı dayılarına da güvenmemesi lazım. Türkiye’nin etrafında kenetlenerek bu sıkıntıları aşabilmenin bir yolunu bulabilmesi lazım. Sorun ne Türkiye’dedir ne dünyadadır. Amerika ile İsrail arasındadır. Sorunu çözecekse onlar çözecek.” ifadelerini kullandı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version