Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Cansız manken’ taklidiyle hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

'Cansız manken' taklidiyle hırsızlık yapan şüpheli yakalandı


– Polonya’nın başkenti Varşova’da alışveriş merkezinde ‘cansız manken’ taklidiyle hırsızlık yapan kişi gözaltına alındı. 22 yaşındaki ‘mankenin’ alışveriş merkezlerinin kapanış saatinden sonra soygunlar yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli 10 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

Polonya’nın PAP haber ajansına göre, Polis, şüphelinin “güvenli olduğunu hissedene kadar” hareketsiz durduğunu, daha sonra ‘planını’ devreye soktuğunu açıkladı. Hırsızlık şüphelisinin son olarak gerçekleştirdiği kuyumcu soygunundan önce iki farklı işyerini daha soyduğu tespit edildi.

KEPENKLERİN ALTINDAN GEÇERKEN KAMERALARA YAKALANDI

Buna göre hırsızlık şüphelisi, başka bir alışveriş merkezinde geç saatlere kadar yemek yiyerek giyim mağazalarının kapanmasını bekledi. Ardından girdiği bir mağazada kıyafetlerini yenileriyle değiştirdikten sonra restorana geri döndü. Şüpheli, güvenlik kameralarına giyim mağazasının kısmen açık kepenklerinin altından girerken yakalandı.

Polis sözcüsü Robert Szumiata, başka bir yerde meydana gelen üçüncü olayda ise, şüphelinin kapanış saatine kadar beklediğini ve daha sonra “birkaç kasadan para aldığını ve diğer eşyaları çalmaya çalıştığını” söyledi. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version