Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şenol Güneş: Üzgün ve kızgınım

Şenol Güneş: Üzgün ve kızgınım

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 4-2 kaybettikleri Adana Demirspor karşılaşmasının ardından “Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Kızgın ve üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı.” dedi.

Trendyol Süper Lig’in erteleme maçında Adana Demirspor sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Ev sahibi ekip maçı 3-0 ile aldı ve Beşiktaş karşısında 1988’den sonra ilk kez kazandı.

Adana Demirspor maçı 4-2 kazandı. Maçta ev sahibi adına goller; Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan ile geldi. Beşiktaş’ın golleri Aboubakar ve Rashica’nın ayağından geldi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, şunları kaydetti:

“Bugün çok hatalarımız oldu. Aslında 2 pozisyon biz hücuma çıktığımızda, kaptırdığımız toplardan rakibe uzak kaldık ve 2 gol yedik. Hücum ettiğimizde golü bulmamız gerekirken, rakibin oyununa yenik düştük. Rakibin oynamasına izin verdik. Top kazanmak için agresif, sert oynamadık. Oynadığımız oyun şekli kazanmaya yetmedi. Kötü goller yedik. Rakibe bunu vermemek gerekiyordu. Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Kızgın ve üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı.”

Mert Günok’un sakatlığı

“Sakatlığı var. Durumuna bakacağız. Şu anda bir şey söylemek doğru değil. Büyük ihtimalle oyunun başında da vardı. O etkilemiş de olabilir. Yarına daha net konuşuruz. Dizinde olan bir şey. Ona bakacağız.”

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Güneş, yönetime karşı olan tepkiler hakkında konuştu ve şunları söyledi:

Şenol Güneş’ten yönetim için açıklama

“Yönetimle alakalı bir durum yok, taraftar kaybedildiği zaman tepki gösterir. transfer yapılmış bitmiş. Yönetim istifa ettiği zaman ne olacak, kongreye gidilecek, yönetim değişecek. Bizim elimizdeki oyuncularla ne yapacağımızı bulmamız lazım. Oyuncuların yönetimden yana sıkıntısı yok. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Oyuncuların yönetimden beklediği bir şey yok. Her şey yapılıyor. Bütün her şey sahada benim ve oyuncuların üzerinde. Sorumluluk da bende.” 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version