Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Önemli olan takıma yardımcı olabilmek

Önemli olan takıma yardımcı olabilmek

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda RAMS Başakşehir’i 2-1 yendi. Mauro Icardi attığı golle Süper Lig tarihine geçti. Arjantinli oyuncu maçın ardından konuştu.

Süper Lig’de çıktığı son 12 maçta boş geçmeyerek yeni bir rekora imza atan Mauro Icardi, 2-1’lik Başakşehir galibiyeti sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

Maçı değerlendiren Arjantinli star, “Dört maç üst üste kazanmış olmamız önemli. Daha farklı bir maç olabilirdi. Birçok fırsatı kaçırdık. Son ana kadar mücadele ettik ve kendimizi kaybetmedik. Takımın galibiyet almasından dolayı mutluyum. Bu şekilde, aynı çizgide devam etmemiz gerektiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Rekor için mutlu olduğunu ifade eden Icardi ,”Çok mutluyum. Oyuncu iyi şeyler yaptığı ve rekor kırdığı zaman mutlu oluyor. Ödül gibi geliyor. Devam etmemiz gerekiyor. Asıl önemlisi takıma yardımcı olabilmek. Tüm ekip olarak bundan çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

“Rakamlarla aram iyidir”

Hafta içi oğluna matematik ödevinde yardımcı olmasıyla ilgili gelen soruya Icardi, “Rakamlarla aram iyidir. Gol ortalamalarına da bakıyorum. 5 çocukla birlikte iyi bir eş, iyi bir baba olmak istiyorum. Günlük işlerle de ilgilenmek, ailemin yanında olmak istiyorum. Çocuklarıma ödevlerinde yardımcı olmaktan da mutluyum.” cevabıyla konuşmasını noktaladı.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version