Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Montella, Türkiye A Milli Takımı için 3 yıllık imza atacak

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vincenzo Montella oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, Stefan Kuntz ile yollarını ayırdığını bugün resmen açıklamaya hazırlanırken, Alman hocanın yerine A Milli Takım teknik direktörlüğüne Vincenzo Montella‘nın getirileceği iddia ediliyor.

İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; Montella bugün ekibiyle İstanbul’a gidecek. 49 yaşındaki teknik adamın, TFF ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberde, bir sürpriz olmaması durumunda imzanın bugün atılacağı belirtildi.

TFF’nin , önce EURO 2024’e sonra da 2026 Dünya Kupası’na katılmayı hedeflediği 3 yıllık bir projeyle Montella’yı ikna ettiği ifade edildi.

İtalyan teknik adamın, Adana Demirspor’da birlikte çalıştığı ve Türkiye’yi tanıyan üç yardımcısını da yanında getireceği belirtildi.

Montella, Adana ekibinde Daniele Russo (Baş yardımcı antrenör), Massimo Crivellero (Maç analisti) ve Polino Pierpaulo (Atletik performans antrenörü) ile beraber çalışmıştı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden ay-yıldızlılar, beş maçta topladığı 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

12 Ekim’de Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım, iç sahada Letonya ve ardından Galler ile deplasmanda karşılaşarak elemeleri tamamlayacak.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version