Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Meksika’da ‘uzaylı fosilleri’ iddiası: Ülke gündemine oturdu

Meksika'da 'uzaylı fosilleri' iddiası: Ülke gündemine oturdu


Meksika’da gazeteci ufolog Jamia Maussan’ın uzaylılara ait olduğunu iddia ettiği fosilleri sergilemesi ülkede gündem oldu. Meksika Kongresi’nde düzenlenen oturumda Maussan, yemin altında ifade verdi. Maussan, Peru’nun Cusco şehrinde çıkarılan ve uzaylılara ait olduğunu öne sürdüğü iki fosili camekanlı bir tabutla sergiledi.

MAUSSAN: FOSİLLER YAKLAŞIK 1000 YAŞINDA

İfadesinde bu “mumyalanmış fosillerin insana ait olmadığını” iddia eden Maussan, şunları kaydetti:

“Onlar, dünyasal evrimimizin bir parçası olmayan, insan olmayan varlıklardır. Onlar yok olduktan sonra başka bir evrimi olmayan varlıklardır. Karbon-14 yaş hesaplama analizini gerçekleştiren Meksika Ulusal Özerk Üniversitesine göre, bu canlılar yaklaşık 1000 yaşındadır. Bunlar uzay gemilerinden çıkarılan varlıklar değildir. Daha ziyade diatom madenlerine gömülmüş varlıklardırlar. Diatom toprağı, 17 milyon yıl öncesine ait fosillerdir.”

UFOLARA AİT OLDUĞU İDDİA EDEREK VİDEOLAR İZLETTİ

Maussan, ABD’li ve Meksikalı yetkililere UFO’lara ait olduğunu iddia ettiği birkaç video da izletti. Oturumda ayrıca Maussan, söz konusu fosillere ait X-ray görüntülerini de sergileyerek bunların içinde “yumurtalar” olduğunu kaydetti. Maussan’ın sunumu, Meksika basınında ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ufolog Jamia Maussan, daha önce de Peru’da 2017’de bulunan bazı mumyalanmış fosillerin “uzaylılara ait” olduğunu savunmuş ancak incelemelerde bu fosillerin insana ait olduğu belirlenmişti. (AA)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version