Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Galatasaray’ın bitirim ikilisi: Icardi-Kerem

Galatasaray'ın bitirim ikilisi: Icardi-Kerem

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu-Icardi iş blriiği golleri sıralamaya devam ediyor. Geçen sezon Icardi, kerem Aktürkoğlu’nda 3 kez gol pası verirken Kerem ise Arjantinli takım arkadaşına 5 kez servis yaptı.

Galatasaray’da Mauro Icardi-Kerem Aktürkoğlu ortaklığı golleri sıralamaya devam ediyor. Cimbom’da geçen sezon şampiyonluğa imza atan ikilinin işbirliği bu sezon da ses getiriyor.

Son olarak deplasmanda 3-0 kazanılan Gaziantep maçında Icardi, Kerem’in pası sonrası fileleri havalandırırken, ikili geçen sezondan bu yana asist-gol ortaklığında 10 gole imza attı. Bu işbirliğinde ilk olarak gol servisini yapan isim olarak Arjantinli yıldız ön plana çıkarken, goller Kerem’den gelmişti.

Ortalık Başakşehir maçıyla başladı

İlk olarak geçen sezon Dünya Kupası arasından önce oynanan ve Galatasaray’ın 7-0 kazandığı karşılaşmada Kerem 3 gol atarken, Icardi ise 2 asist ve 1 golle skora katkı verdi. Bu karşılaşmada Kerem’in attığı gollerin ikisinde pası veren isim Icardi’ydi. Arjantinli oyuncu daha sonra Kadıköy’deki 3-0’lık maçta da Kerem’e asisti yapan isim oldu. Bu derbinin ardından ikili arasındaki roller değişti. İşin servis kısmına Kerem Aktürkoğlu geçerken, fileleri havalandırma görevini ise Icardi üstlendi. İlk olarak 2-1’lik Antalya karşılaşmasında Kerem’in pası sonrası Icardi gol sevincini yaşadı.

Icardi-Kerem iş birliğinde kayıp yok

Geçen sezon 6-0’lık Kayserispor, 2-0’lık İstanbulspor ve Sivasspor maçları ile 4-1 biten Ankaragücü mücadelesinde de Kerem’in servislerini, Icardi golle taçlandırdı. Geçen sezon bu işbirliğinde 3 kez Icardi, 5 kez de Kerem’in asistleri golle sonuçlandı. bu sezon da 2-0 biten Trabzonspor ve 3-0 sonuçlanan Gaziantep FK maçlarında Icardi, Kerem’den birer asist aldı. Icardi ve Kerem iki sezonda 9 karşılaşmada birbirlerine 10 kez gol attırdı. Sarı kırmızılı takım “Bitirim İkili”nin gol asist işbirliği yaptığı bu 9 karşılaşmayı da kazandı ve 27 puan topladı. (Hürriyet)

MAÇ-SKOR-ASİST-GOL

Başakşehir 7-0 İ K

Başakşehir 7-0 İ K

Fenerbahçe 3-0 İ K

Antalya 2-1 K İ

Kayseri 6-0 K İ

İstanbul 2-0 K İ

Sivasspor 2-0 K İ

Ankaragücü 4-1 K İ

Trabzon 2-0 K İ

Gaziantep 3-0 K İ

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version